Προφίλ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η "EcoVibes - Σύμβουλοι Περιβάλλοντος" αποτελεί μια δυναμική εταιρεία με έδρα την Έδεσσα. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 από τον Αντώνιο Βάλτση και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο διεπιστημονικό τομέα του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης αφορούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραφείου μελετών και συμβουλευτικής υψηλού επιπέδου σχετικές με την διαχείριση φυσικών πόρων και αποβλήτων, εφαρμογών πράσινων τεχνολογιών και πιστοποιήσεων καθώς και περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Τα περιβαλλοντικά έργα σήμερα, λόγω της σύνθετης φύσης τους, απαιτούν συνεργατική και σφαιρική αντιμετώπιση. Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας αποτελούν επιστήμονες – επαγγελματίες – εταιρικά σχήματα οι οποίοι/ες δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εφαρμογών: Βιολόγοι, Γεωλόγοι, Γεωπόνοι, Δασολόγοι, Νομικοί, Μηχανικοί και Προγραμματιστές.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Linkedin

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ - ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Σύντομα Βιογραφικά

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΛΤΣΗΣ

Ο Αντώνιος Βάλτσης είναι Περιβαλλοντολόγος – Μηχανικός Περιβάλλοντος, απόφοιτος του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (νυν Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών (Ν. 4610/2019)) και κάτοχος Integrated Master της ιδίας Σχολής.

Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων φορέων (Α.Ε., Κοιν.Σ.Επ., Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες, Μ.Κ.Ο.) και διαθέτει 10ετή και πλέον εμπειρία στην έρευνα, σύνταξη μελετών και εφαρμογή της διαχείρισης και συμβουλευτικής περιβάλλοντος. Παρακολουθεί διαρκώς νέα σεμινάρια επικαιροποίησης του αντικειμένου και των τρεχουσών αλλαγών και ειδικεύεται στην Aνάλυση Βιωσιμότητας και την Περιβαλλοντική Πιστοποίηση & Καινοτομία. Είναι κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου (Ν. 3316/2005) της κατηγορίας 27 – Περιβαλλοντικές Μελέτες (Αρ. Μητρώου 27322).

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Ο Αλέξανδρος Λιάπης είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός από το ίδιο ίδρυμα, στον τομέα του περιβαλλοντικού προφίλ (Αξιολόγηση Κύκλου Ζωής) δομικών υλικών. Είναι επίσης κάτοχος MSc από τη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στη «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων». Έχει μελετήσει τη συμβατότητα του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος (υποδομές, καλλιέργειες) με το φυσικό περιβάλλον, με τη βοήθεια τυποποιημένων εργαλείων αξιολόγησης.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας μηχανικός και συνεργάζεται ως σύμβουλος με το Εργαστήριο Δομικών Υλικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στον τομέα των εφαρμογών νέων και παραδοσιακών δομικών υλικών και της περιβαλλοντικής αξιολόγησης.

 

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ

Ο Θεοχάρης Καρτσώλης είναι Σύμβουλος Περιβάλλοντος με πτυχίο Μηχανικού Περιβάλλοντος από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Ιntegrated MSc της ίδιας Σχολής.

Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εργασιακή εμπειρία στους τομείς της Διαχείρισης Απορριμμάτων και της Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης σε διάφορες εταιρείες, οργανισμούς και φορείς. Έχει λειτουργήσει περιβαλλοντικές υποδομές όπως ΧΥΤΑ και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων. Συμμετέχει σε έργα που περιλαμβάνουν τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, την παραγωγή βιολιπασμάτων και την περιβαλλοντική μηχανική λογισμικού.

 

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γαρυφαλλιά Χρυσανθοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ορεστιάδα), κάτοχος Integrated Master της ίδιας σχολής καθώς επίσης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδίκευση: Οικολογία - Προστασία - Διατήρηση Φύσης.

Κατέχει ενεργή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το ΓΕΩΤΕΕ και είναι πιστοποιημένη Γεωργική Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στα θεματικά πεδία: 1) Κλιματική Αλλαγή - Αξιοποίηση Αποβλήτων και Παραπροϊόντων και 2) Κίνδυνοι σε Γεωργία και Κτηνοτροφία και Διαχείριση τους. Είναι χρόνια εθελόντρια σε περιβαλλοντικές ΜΚΟ με την ίδια να αναλαμβάνει τη διαχείριση projects που αφορούν τη ρύπανση, την ανακύκλωση και την κλιματική αλλαγή. Η μέχρι τώρα προϋπηρεσία της περιλαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις στους καθαρισμούς δασών, τη δημιουργία και τη συντήρηση δασικών δρόμων.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΕΜΠΕΡΕΚΙΔΟΥ

Η Βασιλική Τεμπερεκίδου είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Integrated Master της ίδιας Σχολής. Αυτή την περίοδο εκπονεί το διδακτορικό της δίπλωμα με γνωστικό αντικείμενο την Αναερόβια Χώνευση με χρήση Μεμβρανών.

Κατέχει ενεργή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Διαθέτει ακαδημαϊκή εμπειρία τόσο στην Διαχείριση Επικινδύνων Στερεών Αποβλήτων όσο και στις εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Υγρών Λυμάτων.