Προφίλ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η "EcoVibes - Σύμβουλοι Περιβάλλοντος" αποτελεί μια νεοσύστατη δυναμική εταιρεία με έδρα την Έδεσσα. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 από τον Αντώνιο Βάλτση και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο διεπιστημονικό τομέα του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης αφορούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραφείου μελετών και συμβουλευτικής υψηλού επιπέδου σχετικές με την διαχείριση φυσικών πόρων και αποβλήτων, εφαρμογών “πράσινων” τεχνολογιών καθώς και τοπικής ανάπτυξης.

Τα περιβαλλοντικά έργα σήμερα, λόγω της σύνθετης φύσης τους, απαιτούν συνεργατική και σφαιρική αντιμετώπιση. Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας αποτελούν επιστήμονες – επαγγελματίες – εταιρικά σχήματα οι οποίοι/ες δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εφαρμογών: Βιολόγοι, Γεωλόγοι, Γεωπόνοι, Δασολόγοι, Νομικοί, Μηχανικοί και Προγραμματιστές.

Η επιχείρηση έχει υπαχθεί στο “Πρόγραμμα προώθησης στην αυτοαπασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18 – 66 ετών” που υλοποιεί ο Ο.Α.Ε.Δ. και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος, η επιχείρηση ελέγχθηκε με επιτυχία σύμφωνα με την με Αριθμ. Πρωτ. 304/23.01.2020 απόφαση υπαγωγής.

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ - ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Σύντομα Βιογραφικά

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΛΤΣΗΣ

Ο Αντώνιος Βάλτσης είναι Περιβαλλοντολόγος – Μηχανικός Περιβάλλοντος, απόφοιτος του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (νυν Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών (Ν. 4610/2019)) και κάτοχος Integrated Master της ιδίας Σχολής.

Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων φορέων (Α.Ε., Κοιν.Σ.Επ., Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες, Μ.Κ.Ο.) και διαθέτει 10ετή και πλέον εμπειρία στην έρευνα, σύνταξη μελετών και εφαρμογή της διαχείρισης και συμβουλευτικής περιβάλλοντος. Παρακολουθεί διαρκώς νέα σεμινάρια επικαιροποίησης του αντικειμένου και των τρεχουσών αλλαγών και ειδικεύεται στην Διαχείριση Αποβλήτων, Aνάλυση Βιωσιμότητας και Περιβαλλοντική Καινοτομία.
Είναι κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου (Ν. 3316/2005) της κατηγορίας 27 – Περιβαλλοντικές Μελέτες (Αρ. Μητρώου 27322).

Συνδεθείτε μαζί του στο LinkedIn

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΗΜΠΑΡΗ

H Νικολέτα Δημπάρη είναι απόφοιτη του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Έχει ειδικευτεί στα αντικείμενα HTML, Internet Marketing, SEO Building και Εισαγωγή Δεδομένων και έχει αναπτύξει το portal back-to-nature.gr

Είναι έμπειρη φωτορεπόρτερ στην Περιβαλλοντική Φωτογραφία και την Φωτοειδησεογραφία.

Συνδεθείτε μαζί της στο LinkedIn

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Θεόδωρος Πανουτσόπουλος είναι Σύμβουλος Περιβάλλοντος, απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών και του Π.Μ.Σ. «Χωρική Ανάλυση και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Ειδικεύεται στα αντικείμενα Χωρική Ανάλυση, GIS και Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και διαθέτει 8ετή εργασιακή εμπειρία σε μελετητικά γραφεία και Δήμους. Εργάζεται ως Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Επικοινωνίας (εξωτερικός συνεργάτης) στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. του Δήμου Αιγιαλείας.

 

Συνδεθείτε μαζί του στο LinkedIn

 

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΛΑΣ

 

Ο Αντώνης Μπούρδαλας είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής του Παν. Πατρών “Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων” και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με ειδίκευση στην Χωρική Ανάλυση.

Διαθέτει εμπειρία στην Διαχείριση Προστατευόμενων Περιοχών (Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, Κυπαρισσιακός Κόλπος, Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Στροφυλιάς και Κοτυχίου). Έχει εργαστεί σε διαφορετικούς οργανισμούς, όπως Περιβαλλοντικές Διευθύνσεις Δήμων, Φορείς Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις και ΜΚΟ. Το βασικό του ενδιαφέρον είναι η Διατήρηση της Βιοποικιλότητας χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως τα Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών (ΣΓΠ) και η Τηλεπισκόπηση.

Συνδεθείτε μαζί του στο LinkedIn